Alternativmedicin.se – Utdrag ur boken Örtmedicin och Växtmagi (Det bästa). Boken är slut på förlaget sedan många år, men här kan du hitta delen som handlar om läkeväxter.

 

Crearome – Leverantör av råvaror till kosmetiska produkter. Säljer även örter via postorder.

 

Ekolådan – Få en låda ekologiska grönsaker direkt hem till ytterdörren varje vecka.

 

Gröna Teimporten – Här kan man beställa riktigt bra grönt te direkt hem till brevlådan. De har många ekologiska sorter.

 

Inspira – Här hittar du en fantastisk örtbutik i Stockholm med många inspirerande föreläsningar och kurser, bland annat Eklöfs örtutbildning som är den utbildning jag har gått.

 

Nisu menskopp – Menskoppen är världens bästa mensskydd. Hygienisk, bekväm, prisvärd, miljövänlig och praktisk. Ingen lukt, inget kladd – och framför allt sitter du aldrig mer på en offentlig toalett och har slut på tamponger. Den här modellen är den bästa jag har testat.

 

Shenet – Massor av information om läkeväxter och råvaror till kosmetiska produkter.

 

Strömsö – Underbara livsstilsmagasinet Strömsö i Finlands Svenska Television. Jag har varit med sedan 2005 som örtexpert. Numera går det att se programmen på webben i hela världen.

 

Örtagubben – Örtagubben är en anrik hälsokostaffär i Stockholm med bra postordersortiment av örter. Beställ direkt från hemsidan.

 

Örtagården i Dals Rostock – Kerstin Ljungqvist, författare till boken Nyttans växter har anlagt en härlig örtagård. Via hemsidan säljer hon bland annat fina växtskyltar och sin bok.